Mlesat Bareng Ukara

gambar produk
Rp 33.000
Judul: Mlesat Bareng Ukara
Penulis: Aming Aminoedin, dkk
Penerbit: Satu Kata
Cetakan 1, 2014
154 halaman
Kondisi bekas, bagus
Harga: 33.000
Stok: 1 eks

ukara iki lumesat
menyang langit!
nepusi laladan-laladan
san tan kinira
tan kajangka sadurunge
jalaran ukara ngungkuli nalar

ora tak bayangake dinane
kaya dina iki!
seje karo dina-dina
liyane, beda karo wengi-wengi
liyane, wektu-wektu uga
ora padha!

Komentar (0)

Posting Komentar